unique4 Möbler & Interiör

Vi har rest mycket i Asien och har etT nära band till Bali och ett brinnande intresse för möbler från Asien, men också från Skandinavien.

Vi har utforskat och samlat inspiration samt letat efter unika möbler men också dekorationsföremål under våra resor. Vår dröm har i många år varit att kunna öppna vår egen “unique” butik som kombinerar olika stilar på ett harmoniskt vis.

Vår ambition och drivkraft att kunna sälja unika kvalitetsmöbler och interiör till bra ett bra pris utgjorde grunden till butiken.

Vi hittade den perfekta lokalen på Lastvägen 11 i Trelleborg. Ett vackert nybyggt hus med högt i tak och med stora fantastiska fönster som släpper in mycket naturligt ljus, de bästa förutsättningarna för att skapa en butik med en hemtrevlig och varm atmosfär.

Unique4 har vackra funktionella möbler till riktigt bra priser vilket gör att du som handlar hos oss kan ge ditt hem en “unique” touch. Våra möbler kommer i tillfälliga partier vilket innebär att även du som kund blir unik när du handlar hos oss.

Vi ser fram emot ett besök ifrån dig, varmt välkommen!

Christa & Matthew