unique4
Möbler & Interiör

Vi är fyra nära vänner, två familjer, som delar ett brinnande intresse för möbler från Asien men också från Skandinavien

Vi har spenderat massor av tid tillsammans på att utforska och samla inspiration samt letat efter unika möbler men också dekorationsföremål. Vår dröm som uppdagades var att kunna öppna vår egen unika butik som kombinerade olika stilar på ett harmoniskt vis.

Vårt intresse tog överhand och vi skapade Unique4. Vår ambition och drivkraft om att kunna sälja unika kvalitetsmöbler och interiör till bra priser blev grunden till butiken.

Vi hittade den perfekta lokalen på Lastvägen 11 i Trelleborg. Ett vackert nybyggt hus med högt i tak och med stora fantastiska fönster som släpper in mycket naturligt ljus, de bästa förutsättningarna för att skapa en butik med en hemtrevlig och varm atmosfär.

Unique4 har vackra funktionella möbler till riktigt bra priser vilket gör att du som handlar hos oss kan ge ditt hem en “unique” touch. Våra möbler kommer i tillfälliga partier vilket leder till att även du som kund blir unik när du handlar hos oss.

Vi ser framemot ett besök ifrån dig, varmt välkommen.

Petra, Christa, Peter, Matthew